Syair/Sandi

I

Seneng atine, sing di gadhang2 akhire jedhul.

II

Esemane garai ngentekne bondho, wes akeh sing dadi korbane.

III

Lungane ora tau genah tujuane, gawe bingung sak omah.

IV

Enake wes podo mentas kabeh, nanging ora ono sing ngerti marang wong tuo.

V

Pengen duwe momongan durung biso katurutan, sanajan wes 4 thn anggone nikah.

VI

Awore karo poro makelar, mulo omongane lunyu koyo minyak kelopo.

VII

Nrimo ing pandum, ora tau gelem ngrayah rejekine liyan.

Angka Jitu : 4 2 6

Keluaran/Paito

Tanggal
Keluaran
I
10.05
II
12.05
III
14.05
IV
16.05
V
18.05
VI
20.05
VII
22.05
Jumat, 14/04/2017 6x 6= 1=
Kamis, 13/04/2017 6= 2x 5= 6= 5= 5x 5x
Rabu, 12/04/2017 1x 5x 2= 5= 6x 1= 2=
Selasa, 11/04/2017 2= 5= 6= 1x 5= 5x 1x
Senin, 10/04/2017 3x 1= 5= 3x 2= 5x 1=
Minggu, 09/04/2017 3= 6x 3x 5= 1= 3x 2=
Sabtu, 08/04/2017 2= 3= 2x 4= 6x 1= 6=
Jumat, 07/04/2017 1= 1= 6= 5x 6x 1x 6=
Kamis, 06/04/2017 4x 6x 4= 2= 5= 1x 5x
Rabu, 05/04/2017 1x 2= 4= 2x 2= 5= 4=
Selasa, 04/04/2017 1= 6= 3= 3x 2x 6= 2=
Senin, 03/04/2017 6= 1x 6x 2= 4x 1= 6=
Minggu, 02/04/2017 1= 1= 4= 3= 1x 4= 4x
Sabtu, 01/04/2017 4x 1x 2x 2= 1x 6= 1=
Jumat, 31/03/2017 3= 4x 6x 6= 6x 4= 3=
1 x / RATU 1 = /PETIK
2 X / DIMPEL 2 = / PLOMPONG
3 X / CIWER 3 = / GUNUNG
4 X / GUNDUL 4 = / CAWANG
5 X / BABI 5 = / KANTONG
6 X / ENGKRANG 6 = / KEROK